Glasblæsning

Glasblæsning anvendes på en bred række overflader som f.eks. rustfrit stål, glas, plast, kobber samt messing – hvorimod den traditionelle sandblæsningsform primært benyttes til overflader som jern, aluminium osv. Forskellen på disse metoder er, at sandblæsning er karakteriseret ved at slibe overfladen med grovere sandkorn, mens glasblæsning resulterer i et raffineret og ensartet resultat pga. de mere blide glasperler.

 
Glasblæsning fjerner effektivt urenheder, hvilket giver et finere resultat og øger overfladens modtagelighed overfor evt. efterfølgende behandlinger. Glasperlerne ”blæses” udover overfladen, hvilket gør man opnår en mat og ensartet finish. Glasperlerne er mere skånsomme og fjerner udelukkende urenheder.

 
Glasblæsning er en afrensningsmetode til f.eks. rustfrit stål, men også ideel til at skjule slibespor, ridser, misfarvninger samt afmærkninger af svejsninger.

Skriv til os

Har du nogle spørgsmål​? Så udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vådlakering​

Sandblæsning

Glasblæsning

Water-jet afrensning

Rørafrensning​

Brandhæmmende maling

Sponge-jet afrensning

Kompositbelægninger

Tankcoating

Kunstofbelægninger​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fyns Coating ApS

Gemalvej 15, 5771 Stenstrup

CVR: 19496198

Kontaktoplysninger

Telefon: 65 36 26 26

E-mail: fyns-coating@fyns-coating.dk

Sociale medier

linkedin    facebook