Eksisteret siden 1996

Kører i hele Danmark

Skræddersyede løsninger

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Glasblæsning - Overfladebehandling med glas

Tiden slider på alting. Selv overflader af stål kan over tid blive grimme at se på. Hvad enten det gælder hårdført rustfrit stål eller mere skrøbeligt glas, kan man før eller siden blive nødt til at gøre noget ved overfladen. Det kan i mange tilfælde også godt betale sig at få udført en overfladebehandling ved glasblæsning, da man på den måde får et resultat, der ser ud som nyt. Der findes forskellige slags overfladebehandlinger. Hvad man især kender forskel på er sandblæsning i forhold til glasblæsning. Sandblæsning bruger man især på materialer som jern, aluminium, kobber og messing. 

Glasblæsning derimod bruges på overflader som rustfrit stål, glas, plast samt kobber og messing. De to behandlinger adskiller sig også på den måde, at sandblæsningen sliber overfladen med de lidt grove sandkorn, hvor glasblæsning efterlader et mere pænt og ensartet resultatet grundet de mere blide glasperler. Så står du med en overflade af for eksempel rustfrit stål, der godt kunne bruge en fornyende behandling, er det glasblæsning, der skal bruges.

Fordele ved glasblæsning

En overfladebehandling gennem glasblæsning er som sagt en behandling, hvor der gøres brug af glasperler. Disse perler ”blæses” udover overfladen, hvorved man opnår det eftertragtede matte og smukke resultat. Desuden fjerner glasblæsning alle urenheder, hvilket både giver et smukkere resultat og gør overfladen mere modtagelig over for eventuelle efterfølgende behandlinger. 

Da glasperlerne er mere blide end for eksempel sandkorn, sliber de ikke selve materialet, men nøjes med at fjerne urenheder. Arbejder man med rustfrit stål, er en behandling ved glasblæsning desuden ideel til at skjule slibespor, ridser, misfarvninger og afmærkninger af svejsninger.

Vi kan også hjælpe med:

Fyns Coating ApS udfører glasblæsning af høj kvalitet

Fyns Coating er et overfladebehandlingsfirma, der går op i kvaliteten af arbejdet. Vi bestræber os altid på at efterlade det absolut bedst mulige resultat, uanset opgavens omfang. Vi udfører mange forskellige slags overfladebehandlinger, hvilket betyder, at vi nemt kan vejlede dig frem til overfladebehandling, din overflade kræver, hvis du skulle være i tvivl. Vi kører ud til kunder i hele landet, f.eks. på Sjælland og i Jylland.

Med vores mange år i branchen for glasblæsning står vi i det hele taget gerne klar til at forklare, rådgive og vejlede. Vi har nemlig en vision om at være innovative og følge tiden, hvilket medfølger, at vi gerne skræddersyr vores løsninger til hver enkelt kundes ønsker og behov. 

På den måde mener vi, at vi nemmere i samarbejde med vores kunder opnår det bedst mulige resultat. Mangler du derfor nogen til at udføre en behandling med glasblæsning på din overflade, kan du kontakte os på telefon 65 36 26 26 eller skrive til os på fyns-coating@fyns-coating.dk.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

FIRMAPROFIL

Fyns Coating ApS

CVR: 19 49 61 98