​Politikker

​Arbejdsmiljøpolitik

Fyns Coating ApS vil gennem en aktiv indsats på arbejdsmiljøområdet sikre, at vi lever

op til lovgivningens krav og at produktionen foregår under hensyntagen til det enkelte

individ.

Målet er at opnå et sikkert, sundt og forsvarligt miljø, hvor bæredygtig udvikling tilgodeses.

Arbejdsmiljøpolitikken gælder for hele virksomheden, og skal efterleves af enhver medarbejder i sine daglige funktioner, opgaver og handlinger.

I overensstemmelse med Fyns Coating Aps´s mål og ledelsesmæssige holdning

ønskes der, at:

  • Medarbejdere på alle niveauer i virksomheden handler arbejdsmiljømæssigt forsvarligt og efterlever såvel interne samt eksterne regler;
  • efterlever den til enhver tid gældende lovgivning på miljøområdet, samt andre bestemmelser på arbejdsmiljøområdet som virksomheden måtte tilslutte sig;
  • kommunikere åbent med myndigheder og samarbejdsparter om de arbejdsmiljøpåvirkninger, som er knyttet til virksomhedens processer og produkter;
  • indenfor fornuftige økonomiske rammer arbejde for, at de mindst arbejdsmiljøbelastende stoffer og produkter anvendes og dermed mindske påvirkningen af mennesker og miljø; gennemføre fortsatte arbejdsmiljømæssige forbedringer.

Arbejdsmiljøpolitikken er offentligt tilgængelig og udleveres ved henvendelse.

Miljøpolitik

Fyns Coating ApS vil til enhver tid åbent, aktivt og sagligt deltage i miljøforbedringer ud fra en total betragtning.

Virksomheden ønsker at fremstå som en ren virksomhed med hensyn til såvel intern som ekstern miljø.

Målet er at opnå et sikkert, sundt og forsvarligt miljø, hvor belastning af miljø og forbrug af råvarer og energi søges minimeret overalt i virksomheden. Hvor det er økonomisk og teknisk muligt vil renere teknologi blive implementeret.

Miljøpolitikken gælder for hele virksomheden og skal efterleves af enhver medarbejder i sine daglige funktioner, opgaver og handlinger.

Der vil løbende blive opstillet mål for den fremtidige indsats for miljøforbedringer og forureningsforebyggelse; indsatsen vil blive registreret og resultaterne dokumenteret.

Virksomheden ønsker som minimum at efterleve den til enhver tid gældende lovgivning på miljøområdet samt eventuelle andre bestemmelser, som forretningsforbindelser måtte kræve.

Gennem uddannelse / information vil virksomheden motivere medarbejdere, leverandører og kunder til er forbedret miljøindsats samt i sin markedsføring anvende kvalitet, miljø og energibevisthed som afgørende parametre og derfor søge at satse på markeder, hvor disse parametre er relevante.

Fyns Coating ApS’s miljøpolitik vil i relevant omfang blive præsenteret for kunder og forretningsforbindelser og den udleveres desuden ved henvendelse. 

Skriv til os

Har du nogle spørgsmål​? Så udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vådlakering​

Sandblæsning

Glasblæsning

Water-jet afrensning

Rørafrensning​

Brandhæmmende maling

Sponge-jet afrensning

Kompositbelægninger

Tankcoating

Kunstofbelægninger​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fyns Coating ApS

Gemalvej 15, 5771 Stenstrup

CVR: 19496198

Kontaktoplysninger

Telefon: 65 36 26 26

E-mail: fyns-coating@fyns-coating.dk

Sociale medier

linkedin    facebook