Vores historie

​Fyns Coating ApS er en veletableret overfladebehandlingsvirksomhed, grundlagt af ægteparret Flemming & Kirsten Pilegaard. Virksomheden blev grundlagt med en vision om at levere førsteklasses overfladebehandling - som den dag i dag fortsat er gældende.

1996 - året hvor rejsen startede i lejede lokaler i Aunslev på Østfyn. Lejemålet indebar en sandblæser- & malerhal, hvor virksomheden blev drevet frem til 2006.

2006 - året hvor virksomheden opkøber egne lokaler på den nuværende lokation i Kirkeby Nord for Svendborg. På anlægget i Kirkeby er der sandblæser-, glasblæser-, korundhal & 2 malekabiner. 

Igennem årene har det altid været vigtigt for os, at tænke miljøet samt innovation ind i vores løsninger. Derfor er teknologier som Waterjet afrensning, genanvendelse af blæsemidler og senest laserafrensning blevet integreret som faste produktløsninger vi tilbyder.

Virksomheden er specialiseret indenfor industrier som: raffinaderi, offshore, smede, militær, vindmølle, havne mm.

Fyns Coating ApS har igennem årene modtaget en række priser, bl.a. Gazelle-virksomhedsstatus i 2014, 2021 & 2022 samt anerkendt som en Succesvirksomhed i 2020, 2021 & 2023. Derudover er virksomheden i mere end 10 år vurderet som Højeste Kreditværdighed AAA af Bisnode Danmark og optaget i Achilles JQS Qualification System.

Det er ikke kun priser virksomheden er stolte af, men også virksomhedens dygtige hold af medarbejdere, som er dygtige dedikerede fagfolk med en god forståelse for at udføre overfladebehandling.

Fra vores begyndelse og til vores nuværende markedsposition, er vores rejse blevet formet af vores tro på kvalitet, innovation & engagement. Vi ser fortsat frem til at levere førsteklasses overfladebehandling.

Skriv til os

Har du nogle spørgsmål​? Så udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vådlakering​

Sandblæsning

Glasblæsning

Water-jet afrensning

Rørafrensning​

Brandhæmmende maling

Sponge-jet afrensning

Kompositbelægninger

Tankcoating

Kunstofbelægninger​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fyns Coating ApS

Gemalvej 15, 5771 Stenstrup

CVR: 19496198

Kontaktoplysninger

Telefon: 65 36 26 26

E-mail: fyns-coating@fyns-coating.dk

Sociale medier

linkedin    facebook