Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Laser afrensning / Miljø rigtig afrensning

Farvel til kemikalier, væsker, slibemidler og blæsemedier

Industriel laser rensning er en proces, hvor man kan fjerne uønsket materiale fra en fast overflade ved hjælp af en pulserende laserstråle.

Laserstrålens energi absorberes i det uønskede materiale, som opvarmes og slipper overfladen i pulveriseret form. 

Den afrensede overflade absorberer ikke energien, og forbliver derfor uberørt og opvarmes ikke nævneværdigt.

Ved at ændre justeringen af laseren, både med power, bølgelængde og pulslængde, kan mængden af materiale, der fjernes af en enkelt laserpuls, styres med ekstrem præcision. 

Laser rensning er derfor lige så velegnet til hurtig og dyb rustfjernelse, som til kun at fjerne et tyndt lag maling uden at beskadige underlaget.

Resultatet er en ren overflade, der ikke er blevet beskadiget af hverken kemikalier eller slibning og derfor overholder de oprindelige tolerancer.

Fyns Coating har haft erfaringer med laser afrensning siden 2018 som en af de første virksomheder inden for overfladebehandling i Danmark.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

FIRMAPROFIL

Fyns Coating ApS

CVR: 19 49 61 98