Metallisering

Metallisering er en teknik til overfladebehandling af stålkonstruktioner, der ikke egner sig til varmforzinkning. Det kan inkludere konstruktioner, der er for store til traditionelle zinkbade eller ståltyper som ikke er egnet til varmforzinkning.


Kombinationen af metallisering med zink/aluminium yder sammen med malingssystemer en meget modstandsdygtig korrosionsbeskyttelse af stål, der udsættes for saltvand og andre aggressive miljøer.

 
I forbehandlingsfasen foretages en blæseafrensning af konstruktionen for at opnå en ru overflade, hvilket øger metalliseringens vedhæftning, styrke samt levetid. Rustfrit stål samt aluminium kan med fordel blæserenses.

 
Efter forbehandling påbegyndes selve metalliseringen, hvor zink påføres konstruktionen ved hjælp af en lysbue, på samme måde som ved sprøjtemaling.

Skriv til os

Har du nogle spørgsmål​? Så udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vådlakering​

Sandblæsning

Glasblæsning

Water-jet afrensning

Rørafrensning​

Brandhæmmende maling

Sponge-jet afrensning

Kompositbelægninger

Tankcoating

Kunstofbelægninger​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fyns Coating ApS

Gemalvej 15, 5771 Stenstrup

CVR: 19496198

Kontaktoplysninger

Telefon: 65 36 26 26

E-mail: fyns-coating@fyns-coating.dk

Sociale medier

linkedin    facebook