Sponge-jet afrensning

Denne form for overfladebehandling er en nyere metode, og er velegnet til indendørs sandblæsning, herunder sandblæsning af tanke samt metaloverflader. Sponge-jet fungerer som både et rense- og blæsningsmiddel. Behandlingen involverer små svampe, der blæses med et specielt Spong-jet anlæg. En af fordelene ved denne afrensningsmetode er bl.a. at svampene ikke er antændelige, hvilket muliggør sikker anvendelse f.eks. i benzintanke.

 

Alt bliver slidt med tiden. Det gælder for det meste i hjemmet, hvorfor man bliver nødt til at udskifte eller renovere forskellige dele af ens hus. Det gælder også for overflader som for eksempel facader, der kan blive grimme og kedelige at se på i længden. Dette kan skyldes snavs, alger og mos samt almindelig vind og vejr. Man bliver altså før eller siden nødt til at gøre noget ved sine overflader, hvis de skal se ude som nye igen. Dette kan gøres med en sandblæsning som sponge-jet.

Sandblæsninger har til formål at fjerne gammel maling, kalk samt skidt og snavs, hvilket gør overfladen mere modtagelig for efterfølgende behandling. En afrenset overflade vil nemmere binde ny maling eller anden behandling, hvilket ikke kun giver et flottere resultat, men også et mere holdbart af slagsen. Dog er den klassiske sandblæsning ikke længere det smarteste valg på markedet: der findes nemlig det smarte sponge-jet.

Behandling med sponge-jet

En sponge-jet behandling er en ny og smartere måde at afrense forskellige metaloverflader. Behandlingen er særlig god til indendørs sandblæsning, sandblæsning af tanke samt af metaloverflader som for eksempel tandhjul. Sponge-jet behandlingen er både et rensemiddel og et blæsningsmiddel. Behandlingen består af en masse bittesmå svampe, der blæses ud med et specielt sponge-jet anlæg. Svampene er ikke antændelige, hvilket er en fordel, hvis blæsningen foregår i for eksempel en benzintank.

En anden betydelig fordel i forhold til traditionel sandblæsning er, at sponge-jet metoden sviner langt mindre. Samtidig er den genanvendelig, fordi man kan samle de brugte svampe sammen igen og rense dem, så de kan bruges igen. Sponge-jet behandlingen er desuden kendt for at være ideel til behandling af alle overflader, hvor man vil være fri for støv. Svampene ved sponge-jet opsuger nemlig alt støv og efterlader et smukt resultat.

Vi kan også hjælpe med:

Fyns Coating ApS udfører Sponge-jet i hele Danmark

Fyns Coating Aps er et firma, der udfører mange forskellige former for overfladebehandling som f.eks. Sponge-jet i bl.a. Jylland og på Sjælland. Vi har en mission om at være innovative og bevæge os i tidens flow. Det betyder, at vi sætter os ind i hver enkelt kundes opgave og behov, hvorefter vi tilrettelægger behandlingen dertil. Det betyder, at der er højere chance for at opnå et tilfredsstillende resultat med sponge-jet behandling hver gang.​

Vi har mange års erfaring i branchen og står gerne for vejledning og rådgivning til vores kunder, hvis opgaven kræver det. Skal du overfladebehandle og overvejer du sponge-jet-behandlingen, kan du ringe og høre mere om netop sponge-jet på telefon 65 36 26 26 eller skrive til os på fyns-coating@fyns-coating.dk.

Skriv til os

Har du nogle spørgsmål​? Så udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vådlakering​

Sandblæsning

Glasblæsning

Water-jet afrensning

Rørafrensning​

Brandhæmmende maling

Sponge-jet afrensning

Kompositbelægninger

Tankcoating

Kunstofbelægninger​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fyns Coating ApS

Gemalvej 15, 5771 Stenstrup

CVR: 19496198

Kontaktoplysninger

Telefon: 65 36 26 26

E-mail: fyns-coating@fyns-coating.dk

Sociale medier

linkedin    facebook