Water-jet afrensning få et mobilt anlæg

Overfladebehandlinger som water-jet kan blive nødvendige, da overflader ligesom det meste andet bliver slidt over tid. Forskellige overflader bliver slidt på forskellige måder, på den måde at for eksempel træ kommer til at se træt og kedeligt ud, mens en facade kan se slidt ud ved at være beskidt og malingen skalle. Det betyder også, at man bruger forskellige overfladebehandlinger til at få de forskellige materialer til at se ud som nye, som f.eks. water-jet.

Står du derfor og synes, du eller din virksomhed har brug for en overfladebehandling på en eller flere overflader, er det ikke lige meget hvilken overfladebehandling du vælger. Derudover er det heller ikke lige meget, hvilket firma du vælger til at udføre arbejdet, da arbejdet skal gøres ordentligt. Ellers risikerer du senere at stå med skader, der vil komme til at koste dyrt. Brug derfor os til at udføre overfladebehandlingen med Water-jet. Vi kører gerne ud til virksomheder på Sjælland og i Jylland.

Afrensning med water-jet

Som sagt er der mange forskellige slags overfladebehandlinger, der hver målretter sig forskellige materialer. Den mest alment kendte overfladebehandlingen er den klassiske sandblæsning, der da også stadig bruges i mange sammenhænge. Men med sandet er der de ulemper, at det støver meget, hvilket kan være problematisk, hvis man vil give overfladen end senere behandling. Samtidig er der dyre deponeringsafgifter på sandet, som kan undgås. Det kan nemlig undgås ved at bruge alternativet water-jet, hvor man arbejder med vand i stedet for sand.

Water-jet afrensningen bruges især på store rørkonstruktioner, hvor det uønskede skidt, snavs og andet spules væk af vandet ved meget høje tryk. Water-jet kræver selvfølgelig særligt udstyr, der kan arbejde med vandet ved så høje tryk, og derfor er det ikke noget, man kan gøre selv. Samtidig er det også en af grundende til, at man bør tænke sig om, inden man vælger et firma til at udføre arbejdet med water-jet.​

Vi kan også hjælpe med:​

  • ​Metallisering​

Fyns Coating ApS løser opgaver med Water-jet

Fyns Coating Aps er en virksomhed, der har hjemme på Fyn, men som arbejder i hele landet. Vi udfører mange forskellige former for overfladebehandling som f.eks. water-jet og kan derfor også vejlede dig i, hvilken behandling netop din opgave kræver. Vi løser også opgaver med Water-jet for især virksomheder, da behandlingstypen målretter sig større konstruktioner.

​​

Grundlæggende går vi meget op i at skræddersy vores forskellige løsninger til vores forskellige kunder med f.eks. en water-jet behandling. På den måde mener vi nemlig, at vi nemmere kan finde frem til den helt perfekte løsning, der er både pæn og holdbar. Overvejer du derfor at få udført en Water-jet afrensning, står vi klar til at håndtere opgaven for dig. 

Lyder water-jet interessant, kan du kontakte os på telefon ​65 36 26 26 eller skrive til os på fyns-coating@fyns-coating.dk.

Skriv til os

Har du nogle spørgsmål​? Så udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vådlakering​

Sandblæsning

Glasblæsning

Water-jet afrensning

Rørafrensning​

Brandhæmmende maling

Sponge-jet afrensning

Kompositbelægninger

Tankcoating

Kunstofbelægninger​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fyns Coating ApS

Gemalvej 15, 5771 Stenstrup

CVR: 19496198

Kontaktoplysninger

Telefon: 65 36 26 26

E-mail: fyns-coating@fyns-coating.dk

Sociale medier

linkedin    facebook